Behøver det at være så svært at finde gode spiseborde?

Et af de steder i huset, hvor vi bruger rigtig meget tid – udover på sofaen foran en serie – er i køkkenet og mere specifikt ved spisebordet. Det er her man samles hver gang der skal spises et måltid, det er måske her man åbner sin post, snakker med familien eller alle de mange andre ting, som bruger tiden på en familie. Her er det centrale omdrejningspunkt nemlig rigtig ofte spisebordet og når man nu bruger så meget tid der, så er det også vigtigt at man har et bord, som man er glad for, stolt af og man nyder at kigge på. Her bliver det dog en smule mere tricky for hvordan finder man lige et bord, som faktisk lever op til alle disse ting? Der er et hav af dem derude og hver gang man så finder et, som ser virkelig fedt ud, så koster det en halv bondegård fordi det er lavet af en designer, som tager alt for mange penge for det. Så hvordan gør man lige helt præcist?

Få styr på stilen og indretningen

Når man så skal vælge det helt perfekte spisebord, så er det første man kan gøre at tænke over hvilken generel stil man gerne vil have bordet skal matche. Det kan godt virke uoverskueligt, men det handler i bund og grund bare om, at man kigger på indretningen i sin nuværende bolig og ser på hvad der vil passe godt ind. Hvis er ved at flytte ind i noget nyt, så kan det være behjælpeligt at kigge på inspirationsbilleder, som giver en idé om det generelle look, som man gerne vil forsøge at ramme. På den måde har man altså en idé om hvilken retning man kigger i. Husk i den sammenhæng også noget af det mere praktiske som f.eks. at tage mål, så man er sikker på at bordet kan være der og gøre overvejelser såsom hvor mange siddepladser man gerne vil have. Hvis man er en familie på 7, så hjælper det ikke meget at man har købt et bord med 4 siddepladser.

Når man har styr på den generelle stil, så kan man begynde at gå lidt mere specifikt til værks og måske kigge på ting såsom materialet på selve bordpladen og evt. hvad f.eks. benene skal være lavet af. Her skal man huske på sine overvejelser omkring stil og indretning og huske dem, når man vælger materialer. Igen skal man her tænke en smule praktisk også, da spiseborde er meget forskellige afhængig af materialet. Hvis det f.eks. er pæne træplader, så er der krav i forhold til hvis man spilder på bordet og det skal vedligeholdes. Det er altså alt sammen ting, som man skal huske at have med i sine overvejelser, så man både får looket man leder efter, men også noget som rent praktisk passer ind i den situation som man er i.

Find noget der er til at betale

Sidst men ikke mindst, så skal spiseborde være til at betale sig fra. Det bliver hurtigt dyrt, når man taler om møbler, men det behøver ikke at være de nyeste skud på designerstammen man kigger efter. Man kan sagtens matche den stil og det look, som man gerne vil have, selvom man betaler et lille beløb for selve bordet. Det er her det foregående afsnit er afgørende, da man her ved præcis hvilken slags bord man vil have – nu er det blot at finde alle de typer som minder om og finde nogle af dem, som er billigst. Det kan du læse meget mere om ved at klikke her.