Bliv ordentligt sikret med Det Faglige Hus A-kasse

Det faglige hus A-kasse er en af Danmarks største a-kasser med omkring 100.000 medlemmer. Der er ingen specifikke krav, som skal opfyldes, før man kan blive medlem. Det gælder uanset religiøs overbevisning og arbejdsområde. Både studerende, selvstændige og lønmodtagere er velkomne. Der er selvfølgelig den gængse regel med at du skal have haft et fuldtidsarbejde i minimum et år, før du kan få udbetalt dagpenge.

Hvis du pludselig står uden job, kan det være svært at skulle sætte sig ind i dagpengesystemet. Det Faglige Hus A-kasse er gerne behjælpelig med at navigere rundt i dagpengesystemet samt at svare på de spørgsmål, du måtte sidde med.

Det Faglige Hus A-kasse stræber ikke efter at blive den danske a-kasse med flest medlemmer. De stræber i stedet efter at være den bedste og billigste a-kasse. Inde på deres hjemmeside, kan man indtaste nogle oplysninger om sin nuværende a-kasse og derved få svar på, om man kan spare penge ved at rykke over til Det Faglige Hus A-kasse i stedet. Det er derfor meget nemt og overskueligt at se, om det kan betale sig rent økonomisk.

Beregneren kan også beregne, om det vil være en fordel for dig både at skifte til deres a-kasse og til deres fagforening.

Hvilke fordele er der ved at være medlem hos Det Faglige Hus A-kasse?

Som medlem af Det Faglige Hus A-kasse sikrer du dig bedst muligt, hvis du skulle være så uheldig at miste dig job. Du kan herved få dagpenge fra dag 1, hvor du står uden job. Det sikrer dig også muligheden for at gå på efterløn, hvis dette er noget du ønsker, når du bliver gammel nok til at gå på efterløn. Det er selvfølgelig en forudsætning for at få dagpenge, at man har indbetalt til a-kassen.

Hos Det Faglige Hus er det muligt både at blive medlem af deres a-kasse og deres fagforening. Det er ofte en fordel, hvis man har a-kasse og fagforening samme sted. Dette er dog ikke et krav. Du kan derfor sagtens nøjes med enten at være medlem af a-kassen eller fagforeningen, uden at være medlem af begge dele.

Som medlem af Det Faglige Hus A-kasse opnår du også en række medlemsfordele, som kan spare dig penge. Det er for eksempel rabat hos nogle bilforhandlere, så du kan spare penge på din næste bil. Der tilbydes også rabatter på ferier, eller hvis du skal en tur i en forlystelsespark. Der er derfor en række bonusser ved at være medlem af Det Faglige Hus A-kasse, som kan spare dig endnu flere penge, end du kommer til at spare i forvejen ved at skifte til dem.

Det er nemt at skifte til Det Faglige Hus A-kasse

Hvis du vælger at skifte til Det Faglige Hus A-kasse, skal du ikke være bekymret for en masse besværligheder i forbindelse med skiftet. Du skal ikke opsige din forrige A-kasse, da det vil være en fordel for dig at få flyttet din anciennitet med over til Det Faglige Hus. Hvis du blot melder dig ud af din nuværende a-kasse, vil du nemlig miste alt den anciennitet, som du har oparbejdet indtil nu.

Når du har sendt en indmeldelsesblanket afsted til Det Faglige Hus A-kasse, foregår skiftet automatisk. Du kan finde alle de relevante oplysninger, som skal sendes til dem med tilmeldingen inde på Det Faglige Hus A-kasses hjemmeside, ved at klikke på følgende link: https://a-kasse-guide.dk/faglige-hus-a-kasse/

Der kan gå op til en måned, fra du sender en indmeldelsesblanket, til du er registreret som medlem hos dem. Det skyldes, at din tidligere a-kasse først skal udmelde dig, inden du bliver registreret som medlem hos Det Faglige Hus A-kasse.