En sjov fødselsdag med escape rooms i København

Er det snart ved at være tid til den næste børnefødselsdag? Står du og mangler lidt gode idéer til hvad der skal ske? Så er du heldigvis landet det rigtige sted. Vi har her i denne artikel forsøgt at komme op med nogle idéer til sjove børnefødselsdage. Følg med herunder, og se om der ikke er noget for dig.

Escape rooms

Escape rooms er det nye, når det kommer til sjov og teambuilding. Hvis du ikke har hørt om et escape room før, så går det i alt sin enkelthed ud på, at man skal forsøge at komme ud at et rum, ved at løse forskellige gåder og opgaver. Det skal naturligvis klares i samarbejde med de andre i rummet. Rummene er lavet i forskellige sjove temaer, som fx Olsen Banden escape rooms i København. Escape rooms er fyldt med mystik, sjov og hjernegymnastik.

Escape rooms er blomstret op mange steder de seneste år. Det er ganske enkelt fordi både børn og voksne elsker dem. Så hvis du ikke endnu har prøvet det, så kan du planlægge jeres næste børnefødselsdag i et escape room, og få en dag fyldt med sjov.

LAN Party

Er din datter eller søn og deres venner små gamere? Hvis dette er tilfældet, så er der ikke noget mere populært end at arrangere et helt lille LAN Party for dem alle sammen hjemme i stuen. Det kræver naturligvis, at der er plads til at de alle sammen har et sted at sidde, og mulighed for at blive forbundet til internettet. I kan selv lave lidt lækkert og nemt mad, eller kan I bestille pizza til hele bundet. Med sådan en børnefødselsdag bliver I med garanti de sejeste forældre i hele klassen. Det var populært for 10-20 år siden, og er kun blevet mere populært med tiden. Hvis du selv har været en ‘gamer’ for år tilbage, så har du garanteret også prøvet at være til et LAN party, og så ved du også hvor meget sjov det kan være.

Fødselsdagfest i hjemmet

Man kan aldrig gå helt galt i byen, hvis man arrangerer en sjov og hyggelig fødselsdagsfest derhjemme. Med hjemmebagte boller og kage, så bliver det med sikkerhed en rigtig god fest.

Her kommer der lige en lille række sjove forslag til, hvad man kan gøre til en en fødselsdagsfest i hjemmet:

  • Hav sjove hjemmelavede hatte af papir. Der findes massere af skabeloner på internettet, som man nemt og hurtigt kan printe ud. Det er billigt og det er rigtig sjovt.
  • Sjov med musik. Stoledans, karaoke og andre sjove musiklege er altid et hit, og så koster det heller ikke meget.
  • Skattejagt. Lav en sjov skattejagt, hvor alle deltagerne kan få en lille godte. Det kan eksempelvis være nogle sjove chokolade guldmønter, som vi alle kender og elsker.
  • Sportsfest. Hvis børnene er glade for sport, så arranger en sportsfest. Det kan være en lille fodboldturnering eller lignende. Hav små præmier klar til de vindende hold.
  • Disco fest. Lav en sjov disco fest, med lys og musik. Små børn elsker at danse, og hvis forældrene er med så er det endnu sjovere.

Her var en håndfuld gode idéer til jeres næste børnefest. Hvis I selv har nogle gode idéer, som vi ikke fik med i denne omgang, så er kommentarfeltet åbent. Vi elsker at få gode forslag fra vores læsere, og det er med til at give alle andre endnu flere gode ideer.

Tak for at I læste med, og vi ses igen snart.