Et vinkøleskab sikrer du kan nyde vinen ved den rette temperatur

Når du bruger penge på god vin så fortjener du at nyde vinen ved den rigtige temperatur for at få den fulde oplevelse ud af det. Det hjælper et vinkøleskab med. Tag udgangspunkt i dette link : https://www.wineandbarrels.com/shop/2-vinkoeleskabe-vinskabe/ . Her findes der et utal af forskellige modeller til vinentutiasten.

Overvejer du at købe et køleskab er der en del ting du skal overveje. Her følger en lille miniguide så du kan træffe valget og finde det rigtige vinkøleskab til dig:

Er du vinentusiast eller drikker du kun vin for hyggens skyld

Er du vinentusiast så vil du gerne stolt fremvise din vinsamling. Derfor bør du overveje at købe et skab med glaslåge så du stolt kan fremvise samlingen. Har du en stor samling og vil vise den frem skal du også sørge for at dimensionere efter det og samtidig sørge for at du kan udvide samlingen. Er du blot hygge vindrikker og går ikke så meget op i selve vinen bør du stadig have et køleskab så du får den fulde fornøjelse af vinen , men du kan nøjedes med en mindre udgave.

Tænk over decor i dit hjem

Det første du skal overveje, er hvor dit vinkøleskab skal placeres. Skal det stå i køkkenet eller skal det have en stolt plads i herreloungen. Der hvor det skal stå er det vigtigt at det passer ind. Derfor skal du vælge den rigtige model både i forhold til ydre design og samtidig skal du sørge for at hylderne har den rigtige farve.

 

Hvor mange klimaer har du brug for

 

Visse highend vinkøleskabe tillader faktisk at man kan indstille køleskabet så det har forskellige temperaturer i forskellige steder af køleskabet. Dette ønsker du hvis du har forskellige slags vine i køleskabet og du ønsker at nyde dem alle ved den helt rigtige temperatur.

 

Er for dig eller for show

At købe et vinkøleskab for stolt at vise sin samling frem er der intet flovt over. Der er heller intet i vejen for at du køber et vinkøleskab for din egen skyld. Men det er vigtigt du gør det klart for dig selv hvorfor du køber det så du får den rigtige dimensionering og det rigtige udtryk.

 

Ovenstående råd gør sig gældende uanset om vinkøleskabet er til privat brug eller alternativt til erhvervsbrug. For har du en café, restaurant, eller tapas bar vil et vinkøleskab være et fint supplement. For ved at investere i et vinkøleskab kan man fremvise sine vine og samtidig få det til at passe ind i designet.

 

Det smarte ved at have et køleskab som udstilling vindue er at du bestemmer hvilke vine du vil have forrest og hvilke du vil gemme bagved. På den måde kan du sikre at du kun sælger de vine der har den største dækningsgrad eller giver det bedste dækningsbidrag. På den måde kan du betragte udgiften til et vinkøleskab som en investering som forhåbentlig tjener sig hurtigt ind.

 

Så der er mange årsager til at anskaffe sig et vinkøleskab uanset om man er professionel, vinkender eller blot nyder et glas vin en gang imellem. Ved at have et køleskab dedikeret til din vin, sikrer du at vinen altid har den helt rigtige temperatur og derved får du den optimale smag ud af vinen. Og uanset hvor meget eller hvor lidt du har betalt for din vin , så har du fortjent at få den bedste smagsoplevelse. Husk blot at dimensionere dit vinkøleskab rigtigt så der er plads til at udvide din kommende vinsamling.