Europas billigste rejsemål

Vi har her samlet forslag til billige rejsemål i Europa. Det har nærmest aldrig været lettere at komme fra A til B i Europas storbyer. Et væld af lavprisselskaber tilbyder at flyve os rundt på kort tid og til få penge. Tilskud til billige rejsemål kan b.la fås her https://kassekreditten.dk/billige-rejsemaal/.

Men én ting er at finde budgetvenlige flybilletter, men hvad så med hotel og at gå ud? Mens byer som London, Stockholm og Oslo hører til nogle af Europas dyreste byer at besøge, giver vi dig i næste afsnit forslag til billige rejsemål.

I disse byer kan du holde en budgetvenlig miniferie

Nok er Østeuropa i rivende udvikling, men man af storbyerne i den del af verden er heldigvis stadig billige at besøge. Oplev eksempelvis flotte og historiske Prag i Tjekkiet, her kan du se smukke velholdte bygninger, bo på gode men billige hoteller, shoppe kufferten fuld og drikke dig en pind i øret for en 50’er. Noget af det samme gør sig gældende for skønne Budapest, Ungarns stolte hovedstad. Byen hører til en af Europas absolut smukkeste, desuden byder den på et væld af verdensklasse gourmet restauranter – nyd for eksempel middag på en Michelin restaurant til brøkdelen af de priser, vi kender fra det danske eller køb en velsmagende café kaffe for en 10’er. En tredje anbefaling når det kommer til billige rejsemål, er Warszawa, Polens hovedstad. Bo på 5 stjernede luksushoteller, til priser du aldrig ville finde i den nordlige del af Europa. Shop mærkevarer til priser noget under normalen og spise godt hver aften, uden at skade din økonomi.

Du behøver altså blot at flyve et par timer længere østpå, for at kunne leve luksuslivet for en weekend – uden at efterlade store huller i pengepungen.