Få de smarte ståstøttestole til arbejdspladsen

Når man arbejder på et kontor, så kan der være mange ting, der kan forstyrre koncentrationen. Derfor bør man også overveje at indrette arbejdspladsen på en måde, der gør det hele så overskueligt som muligt. Det kan være indeklimaet, man tænker over. Det kan også være indretningen af rummene, så der skabes en rolig stemning. Og så kan det også være de møbler, man køber til kontoret. Nogle vælger et hæve-sænke-bord, så man kan indstille sin arbejdsposition, efter det behov man har.

 

Her vælger de flest almindelige kontorstole, da man ofte sidder ned på et kontor. Men det kan faktisk påvirke koncentrationen og motivationen positivt, hvis man står op det meste af tiden, når man arbejder. På den måde holder man kroppen aktiv og mere bevægelig, hvilket gør, at man på mange måder kan koncentrere sig bedre.

 

Her kan det være en smart idé, at anskaffe sig ståstøttestole til arbejdspladesen. Disse stole betyder, at man kan stå op i længere tid uden at blive belastet, da de hjælper på støtten. Herunder kan du læse meget mere om, hvad en ståstøttestol betyder, og hvordan den virker.

 

Stå op uden for stor belastning

Ståstøttestole betyder simpelt sagt en stol, man kun bruger til at sidde ned på en mindre del af den tid, man arbejder. Men når man står op og arbejder, så kan man også blive træt i benene eller i ryggen, når man har stået op i lang tid. Med en arbejdsdag på måske over 7 timer, kan det være rart, at man kan sætte sig ned for en kort stund en gang i mellem.

 

Så kan man lige lade lidt energi op igen i benene, så man kan stå op det meste af dagen. Stolene er designet på sådan en måde, at man kan bruge dem til at støtte sig på, mens man står op.

 

Støt dig på den, når du står op

Det smarte ved ståstøttestole er, at man kan støtte sig på den, også når man står op. Sædet og ryglænet kan indstilles, som så det passer til den position, man finder mest behagelig. Hertil kan man slå sædet ned, så man kan bruge stolen udelukkende til at læne eller støtte sig op af, når man står og arbejder.

 

På den måde holder man kroppen aktiv samtidigt med, at man ikke belaster benene for meget på en lang dag. Stolene fås i forskellige højder og størrelser, og de kan altid indstilles til den enkeltes behov.

 

Design der passer til ethvert kontor

Stolene fås som nævnt i mange forskellige former og størrelser, og derudover fås de også i forskellige designs. De kan eksempelvis fås i det klassiske og standard sorte eller hvide design, der kan passe ind i ethvert kontor. Derudover fås de også i forskellige og mere livlige farver, hvis man gerne vil indrette kontoret farverigt. Så hvis du ønsker at belaste benene og ryggen mindre, så bør du overveje stålstole.