Find en god ejendomsmægler

Det er vigtigt at finde en god ejendomsmægler, når du skal have solgt din bolig. Der kan nemlig være rigtigt mange penge tjent, hvis du vælger en god mægler, og ikke bare tager den første og bedste, som du støder på.

Derfor skal du undersøge markedet godt, så du ender med en ejendomsmægler, som rent faktisk kender netop dette område, og samtidig er dygtig til sit arbejde. Bolighandlen er ofte den største økonomiske beslutning i ens liv, så man skal være helt skarp her, da det virkelig drejer sig om mange penge.

Brug derfor en masse timer på research, så du på den måde har bedre mulighed for at vælge en god mægler på et oplyst grundlag.

 

Spørg venner og bekendte

 

En af de måder, hvor du kan finde en god ejendomsmægler, er ved at spørge dine venner og familie, om de kan anbefale en god mægler i dit område. Man får de bedste råd, fra de personer tættest på en, da de er mest ærlige over for dig.

Kan du få en oprigtig anbefaling af en ejendomsmægler fra en ven, så er du derfor langt bedre stillet, end hvis du skal læse anmeldelser på nettet. Her er der nemlig flere falske anmeldelser mellem de oprigtige, så det kan være svært helt at gennemskue en bestemt mæglers popularitet.

Skal du bruge en ejendomsmægler i Århus, så er det selvfølgelig dine venner i Århus du skal spørge. Og skal det være inden i Århus C, så er det aller bedst med dine venner herinde. De kender nemlig området bedre, og chancerne for de kender en god mægler er større.

En af de gode mæglere i område kan du se her: https://danbolig.dk/butik/aarhuscity

 

Kig efter ejendomsmæglere på nettet

Kender dine venner og bekendte ingen ejendomsmæglere i dit område, så kan du gå på nettet og læse anmelderser af de forskellige mæglere. Der findes efterhånden mange gode sider, hvor man kan læse om folks erfaring med de forskellige ejendomsmæglere.

Det kan dog være svært at skelne mellem de oprigtige anmeldelser, og dem som er lavet for at få folk til at vælge en bestemt mægler. Der er nemlig mange penge i at lukke kunderne til ens butik, så man skal altid læse anmeldelserne med et gran salt.

 

 

Indhent flere tilbud

 

Når du har fundet en god ejendomsmægler, så skal du høre noget om hans priser. Der er nemlig meget forskel på priserne, når det kommer til mæglere.

Du kan tit forhandle om prisen, hvis du ellers har nogle gode argumenter for dette. Det kan være du skal sælge igen på et tidspunkt i fremtiden, og hvis mægleren giver dig lidt ekstra god service, så kan det jo være han får opgaven.

Du bør dog altid indhente flere uforpligtende tilbud på dit boligsalg, så kan du også spille mæglerne ud mod hinanden og prutte mere om prisen. Det er hurtigt at indhente nogle tilbud, og der kan være mange tusinde kroners forskel på deres honorarer.