Isterningmaskine og andre gadgets til køkkenet

isterningmaskine for kolde drinks

Isterningmaskiner, æggekogere og andre smarte ting til køkkenet, som du måske ikke lige vidste, at du havde brug for. Vi har fundet frem til alle de smarte sager, som kan gøre hverdagen lidt lettere og sjovere.

Isterningmaskine

Er du typen der tit har gæster på besøg, og kan I godt lide at sætte gang i festen med en række drinks og cocktails? Med en isterningmaskine kommer du aldrig til at gå ned på isterninger igen. Der findes isterningmaskiner i alle prisklasser, og en af de billigere modeller burde kunne klare privatfester og hobby-drinks helt uden problemer. Skulle du have lyst til at lære mere isterningmaskiner så læs her: https://isterningmaskine.dk/. Tjek bl.a. modellen fra Wilfa ud. Den kan bl.a. lave isterninger på 13 min, så burde der være nok til selv den tørstigste gæst.

Æggekoger

Selvom det næppe er en kunst at koge æg, så kan det blive endnu nemmere. De fleste har vel prøvet at glemme ægget og overkoge det, eller måske taget æggene for tidligt af og serveret alt for bløde æg til morgenbordet. Alt det kan man nemt komme uden om med en lille smart æggekoger.
Når du skal finde din æggekoger, så overvej hvor mange æg du kan komme til at koge på én gang. Det er træls at ende med en æggekoger til to æg, hvis du skal bruge 3 eller flere. Hvis du derimod normalt kun koger 1-2 æg, så kan en lille æggekoger være en super investering. En lille æggekoger tager virkelig ikke megen plads, og kan gøre hele dit køkkenliv nemmere.

En ikke-soggy morgenmadsskål

Der er ikke nogen der kan lide bløde cornflakes eller andet morgenmad, som gerne skal have noget crunch i sig. Med en smart morgenmadsskål, som er opdelt i to dele, slipper du for nogensinde at skulle døjes med klamme bløde cornflakes. Hvorfor virker den? Ganske simpelt.. Der er to rum: Et til mælk; og et til morgenmaden. Så når du er klar til en ny bid, så tager du bare dit foretrukne morgenmad i skeen, og dropper det i mælken. Så kan du hurtigt nappe det, og så er der friskserveret morgenmad – hver eneste bid. Det bliver ikke meget mere lækkert end det.

Automatisk piskeris

Den her kommer til at gøre det MEGET nemmer at lave sovs og andre delikante ting, som kræver konstant røren i gryden eller panden. Nu kan du faktisk lave andre ting imens den kedelige røren klarer sig selv. Det er nærmest som noget ud af Harry Potter, når du ser hvordan piskeriset bare kører derudad af sig selv.

Har vi misset noget? Har du andre forslag til gadgets, som gør livet i køkkenet meget nemmere? Smid en kommentar, og så får vi opdateret listen, så alle andre kan få glæde af dit forslag.