Mangler du ny badmintontakse?

Forza badmintontasker kan det hele

Det kendte danske badmintonmærke Forza er velkendt for deres fikse badmintontaske designs. Forza badmintontasker er ene fremstillet i de klart bedste stoffer og materialler og i et klassisk nordisk udseende uden for mange neonfarver, så taskerne ikke skiller sig alt for meget ud og er mere afdæmpet end for eksempel japnske Yonex. Over de sidste par år har danske Forza gentagende gange forbavset og overrasket sporten med nye kombinationer og idéer til at anvende pladsen i badmintontasker på. En af de sidste og nyeste idéer fra Forza, er at den gode 3 rums taske, som navnet henviser har 3 rum, er blevet til en 2 rums taske. Det betyder at man får den nøjagtig samme plads som en 3-rums taske. Men imidlertid er der kun én særlig lomme til ketcher og så et fint og rummeligt dobbelt rum til alle de andre ting man benytter sig af som badmintonspiller. På denne måde er det nemt at bruge pladsen i en Forza badmintontaske, da det typisk er lidt svært at finde noget at putte i det tredje rum, med mindre man har adskillelige ketcher du skal have med i hallen eller til stævne og kamp.

 

Læs mere om badmintontasker fra FZ på linket her: Forza badmintontasker

 

Pas godt på dit udstyr

Langt de fleste badmintontasker har et godt rum til ketcher, der er konstrueret betydelig mere modstandsdygtig i modsætning til resten af tasken og det særlige robuste skal være med til at dække ketcherne mod stød på vejen til og fra træningsstedet, men i særdeleshed også hvis tasken placeres og hentes op fra bænke, borde, stole og gulve. Det er primært når man farter med din badmintontaske eller man smider med tasken at der kan opstå brud på dine ketcher. Derfor er det virkelig vigtigt at man beskytter sin badmintontaske med respekt og man ikke kaster rundt med den.

 

Pak din taske godt

Endvidere at man ikke må smide sin badmintontaske er der også få tricks man kan gøre brug af når man skal pakke sin taske, der kan hjælpe med at gøre det meget sikkert for ens ketcher at rejse omkring. Det er af disse årsager en belejlig årsag at opbevare sine ketcher i lommen til dem i badmintontasken. Men ud over dette er det også en fremragende ide at have dem i de coveres, der medføler når man køber dem. Det indtager dog mere plads i tasken, godt nok er det en brugbar ekstra beskyttelse, når de er opbevaret i badmintontasken. Et andet råd er at du kan lægge dine badmintonsko på højkant i tasken i den ende hvor hovedet til ketcherne er. Hvis du anvender en tilstrækkelig størrelse sko, vil skoen være længere end bredden på hovedet på ketcheren og når der skulle være noget, der falder ned oven på badmintontasken vil skoene aftage for kraften og bevare ketcherne. Det betyder dog at man stopper de andre rum af badmintontasken med ting, så skoene ikke bare dumper tilbage hvis du rusker tasken lidt.

 

Størrelsen er afgørende

Om din taske er fyldt eller halv fyldt afgøres af hvor meget du har som skal ligges i den og hvor meget der kan være i din badmintontaske. Rumfanget på din taske og hvor meget udstyr der skal i din taske afgør om din taske er fuld eller halv fuld. Adskillelige har bedst af at vælge en 2-rums badmintontaske, hvor der er et rum til opbevaring af ketcher og et rum til alt andet dit tilbehør. I denne størrelse badmintontaske vil der primært være fin plads til 3-4 ketcher og tøj, samt håndklæde. Reelt vil jeg mene der er tilstrækkelig med plads i denne variant af taske til at langt de fleste badmintonspillere kan bruge denne model.