Nem dekoration til væggen

wallsticker

Overvejer du at male børneværelset eller soveværelset? Måske stuen eller køkkenet? Så har du sikkert tænkt nogle tanker om, hvor besværligt det egentlig er at male. Alt skal pilles ned og pakkes sammen. Der skal dækkes af. Så kan man male, og først når det er tørt, kan man sætte alle tingene tilbage igen.

Hvis du overvejer at male for forandringens og fornyelsens skyld, er der en meget nemmere løsning: Wallstickers.

Den nemme løsning

wallsticker

Med wallstickers kan du forny et værelse med meget lidt arbejde. Værelset kan få et helt andet udtryk, og du skal ikke gøre andet end at klistre dine wallstickers op på væggen.

Det er klart nemmere med wallstickers end at male. Selvom du holder dig til kun at male den ene væg, så er det stadig et stort arbejde. Det forandrede udtryk kan du stadig få uden at lave så meget arbejde.

Der er også to ekstra gevinster ved wallstickers: Du får ikke bare en farve på din væg, men et motiv eller en tekst. Det giver mere liv og mere personlighed. Du kan også nemmere skifte ofte. Du kan forny værelset hver måned, og det vil ikke være et særligt stort arbejde.

Mange forskellige

Der findes rigtig mange fine og billige wallstickers. Rent økonomisk kan det også bedre betale sig at bruge den løsning frem for at male. Og du kan få wallstickers med alskens motiver.

Du kan finde søde wallstickers til børneværelset og mad- og kafferelaterede wallstickers til køkkenet. Der er kærlighedswallstickers til de voksnes soveværelse, og der er sjove og personlige wallstickers til teenagerens værelse. Der er endda wallstickers, der kan passe i badeværelset. Der er ikke mange begrænsninger på, hvad der findes.

Lad fantasien vandre

Så vil du forny et rum eller hele dit hjem, så få gang i fantasien. Med ganske få grænser kan du være meget kreativ. Kig godt rundt på, hvad der er af wallstickers i butikkerne lige nu. Der er sikkert flere af dem, der kan passe ind i dit hjem.

Kan du ikke lige finde de helt rigtige wallstickers til dig og din familie, så kan du heldigvis flytte lidt på grænserne. Du kan nemlig godt selv designe dine wallstickers. Så kan du være sikker på, at de passer ind og passer til jer. Du kan også være sikker på, at de ikke hænger i hvert andet hjem og er personlige.