Økologisk babytøj til vinterdagene

Vi går så småt vinteren i møde. Det betyder, at vi alle snart skal finde vintertøjet frem. De nye familiemedlemmer har måske ikke noget vintertøj endnu, eller også er babyen vokset ud af sidste sæsons vintertøj. Lad dig inspirere af den bæredygtige tøjproduktion og kig efter økologisk babytøj, hvor der indgår uldtøj og andre lækre designs, der holder dit barn varmt og trygt. Du kan læse meget mere om økologisk babytøj herunder.

Hvilke items er smarte at have klar til vinteren?

Hvis du gerne vil sikre din baby optimal og maksimal varme, er en sparkedragt i uld noget af det allerbedste du kan anskaffe. Det er vigtigt, at babysparkedragten er lavet hundrede procent af uld. Det går ikke, hvis sparkedragten kun er halvtreds procent uld og halvtreds procent kunststof. Uld er et naturmateriale som har den kæmpe fordel at varme kroppen op og bibeholde varmen. Vind kan stadig trænge igennem uld således at din baby ikke overopheder.

Husk også at anskaffe en uldhue eller en kyse til din baby inden vinterens start. Med en uldhue eller kyse holder du både barnets hoved og øre varme i det kolde vejr. Og hvis du ikke har en uldsparkedragt til vinterdagene, kan du også anskaffe en halsedisse til babyen, som holder hals, bryst og skuldre varme.

Du kan finde disse smarte babyvinteritems og mere til hos Okker Gokker, som laver økologisk babytøj til drenge og piger.

Hvorfor købe økologisk babytøj?

Der er flere gode grunde til at købe økologisk babytøj – og bare økologisk tøj generelt. Men først og fremmest er økologisk babytøj farvet med naturlige midler, som babyens krop og hud sagtens kan tåle. I moderne storfabrikation af tøj, farves meget af tøjet med kemiske usunde midler. Derfor kan det uden tvivl betale sig at investere i økologisk babytøj, da det er skånsomt over for den sarte babyhud. Desuden er økologisk babytøj af en rigtig god kvalitet, og det vil føles rart, og måske endda afslappende, for babyen at have lækre uldbeklædningsdele på.

Økologisk tøj er med til at sætte en grøn standard. I økologiske tøjproduktioner er alle forhold i proceskæden foregået under gode vilkår. Et stykke tøj skal som regel gennem flere lande, før det er helt færdigproduceret. Derfor er det vigtigt med økologisk tøj, da arbejderne er blevet ordentligt betalt og har arbejdet under normale vilkår, og da at tøjet er af naturlige materialer, som kroppen ånder bedst i, og som ikke har skadet miljøet er udvinde.