Sådan støtter du dit barn i dets udvikling

Vores børn udvikler os helt vildt og en af de mest spændende udvikling er, når barnet begynder at lære at gå. Læs mad her for at se hvordan du kan støtte barnet i netop denne udvikling.

Giv barnet en god vogn

Det kan være meget god ide at give barnet en gåvogn, som kan støtte barnet i dets udvikling. Men vil gerne gå vogn er lige den bedste gåvogn for ens barn?

Den Bedste gåvogn for dit barn er en gåvogn, som barnet faktisk har lyst til at gå med. Og det kan betyde at du skal overveje udseendet af din gåvogn en smule. I dag kan man købe mange forskellige gåvogne i flotte farver og med forskellige forme.

Prøv at tage barnet med ned i butikken når du køber din gå vogn og se, hvilken en af dem som barnet bliver mest tiltrukket af. På den måde kan du hurtigt finde frem til den bedste gåvogn for dit barn.

Masser af entusiasme

Det er derudover meget vigtigt, at man som forældre sørger for at vise sit barn en masse entusiasme, når det først begynder at gå rundt af sig selv. Ros barnet og kom med gode kommentarer. Vis barnet at du er glad ved at snakke til det i et lyst tonefald samt smile stort til det.

Barnet er endnu for ung til at det kan forstå præcis hvilke ord det er du bruger, når du roser dem. Men det kan sagtens opfange din glæde og meningen bag ordene, så længe du bruger dit kropssprog.

Når barnet opfanger at du roser dets udvikling vil det også forsøge at glæde dig mere – og dermed presse sig selv til at fortsætte dets egen udvikling. Du som forældre er dermed en meget vigtig del af dit barns udvikling.