Ungt Google bureau med stor succes

Et nordjysk bureau har fået kæmpe succes med deres Google bureau, og stifteren er kun 22 år gammel. Det er ikke ofte, at der er nogen, der får så stor succes i så ung en alder, men det er med til at inspirere alle unge derude, der også går med en iværksætterdrøm i maven.

Stifteren af det voksende Google bureau, Patrik på 22, startede med at tage et sabbatår direkte efter gymnasiet, fordi han havde en drøm. Denne drøm er blevet til en succesfuld virksomhed med nu seks ansatte.

Google bureau har fået succes med iværksætterdrøm i en ung alder

Det er ikke mange helt unge mennesker, der får succes med iværksætterdrøm i første hug, og som kan gå direkte ud af gymnasiet og starte egen virksomhed. Dog er det lykkedes for 22-årige Patrik og hans Google bureau.

Det unge Google bureau har netop opkøbt en anden digital virksomhed, som har sikret dem endnu en dygtig medarbejder med en masse erfaring indenfor digital markedsføring og søgemaskeoptimering.

Derfor har de fået succes

Det kræver meget at få succes som iværksætter, især i så ung en alder. Det har krævet blod, sved og tårer, men mest af alt har det krævet timer. Det har krævet meget at bygge en virksomhed op fra bunden og sikre kunder i så ung en alder. Dog har det unge Google bureau vist, at de kan klare det, og de har et mål om at omsætte for fem millioner i år.

Så selvom det syner nemt at få succes, så har der uden tvivl været både op- og nedturer, siden det unge Google bureau startede. Dog har de bevist, at de er kommet for at blive, og at de kan skabe gode resultater for deres kunder, som skaber flere kunder til dem selv.