Vælg et miljørigtigt flyttefirma

Mange snakker konstant om at vi ødelægger kloden og gør grimme ting for miljøet. Meget ofte er det dog de samme mennesker, som er store miljøsyndere og som ikke går op i at redde miljøet når det kommer til stykket. Ønsker man at gøre en reel forskel når det kommer til miljøet så bør man starte i det helt små. For der er selvsagt ingen, der kan gå ud og redde verden fra en dag til en anden. Derfor må vi løfte i flok og det kan vi gøre på forskellige måder. En ting vi for eksempel kan gøre er at vælge et miljørigtigt flyttefirma. De fleste vil nok undre sig lidt over dette, nok især fordi, at det kommer bag på dem, at det overhovedet findes. Ikke desto mindre vil man dog blive overrasket når man begynder at finde flyttefirmaer og finder ud af, at nogle af dem rent faktisk går op i at skade miljøet så lidt som muligt.

Et flyttefirma med partikelfilter

Et af de steder, hvor det bliver meget tydeligt, hvorvidt et flyttefirma er miljørigtigt eller ej er når det kommer til partikelfilteret. Det er nemlig noget, som man er nødt til at have hvis man siger til sine kunder, at man går op i miljø. Det er langt fra alle flyttebiler, der har sådan et partikelfilter. Men skal du ud og finde et flyttefirma, som du skal bruge i stor stil og måske endda mange gange, så er det en ting du skal kigge efter. Også hvis du har sagt til dig selv, at du skal gøre en større indsats for at sørge for, at miljøet har det godt. Derfor er det første du skal kigge på hvorvidt det pågældende flyttefirma har flyttebiler med partikelfilter.

 

Skal du måske en tur fra København til Nordsjælland er det ikke så stor en tur med det givne flyttefirma. Mange vil i dette tilfælde tænke, at det er ligegyldigt hvorvidt der er partikelfilter eller ej. Skal man på en længere tur fra Hillerød til Roskilde eller lignende begynder det dog at betyde noget. Her skal man dog blot huske, at uanset hvor lille en tur, så gør det en stor forskel med et partikelfilter. For selv den mindste ting man kan gøre for kloden kan i længden have en stor betydning. Man kan blandt andet forhøre sig hos et firma som Jægerspris Flytteforretning, som ved alt om partikelfiltre.

Lad flyttefirma hjælpe med planlægning

Skal du selv gøre noget for at skade miljøet så lidt som muligt når du skal ud og få kørt dine ting med flyttefirma så er planlægning vigtigt. For jo færre gange I kan nøjes med at køre, jo bedre. Det vil sige, at du så vidt muligt skal forsøge at få alle dine ting til at fylde så lidt som muligt. Det kræver et stort arbejde at få alle dine ting ned i kasser på den helt rigtige måde. Ofte har et flyttefirma nogle gode råd til dette, som du kan lytte efter. De har også ofte nogle særlige kasser, som du kan låne eller købe.