Vælg forskellige farver til din tavle

Du kan nu vælge mellem forskellige farver til indendørs tavle. Tavlemaling behøver ikke at være den kedelige grønne farve fra din skoletid. Men hvis du absolut vil have den klassiske farve, så kan du selvfølgelig også det. Men ellers kan du vælge mellem en del farver – sort, grå, rød, blå pink og limegrøn. Tavlemaling farver er nem at arbejde med, forestil dig at male med vægmaling, det er den samme malemetode. Så du behøver ikke at stresse over hvordan du skal gøre det – frem med penslen også male din tavle. Tavlemaling tørrer slidstærkt op og har en pæn glat finish. Lige til dig der gerne vil tegne med kridt.

 

Der er en masse fordele med tavler i børneværelser. Børn kan nemlig godt lide at tegne med farver. Børn kan godt lide at tegne på vægge, men du kan lave en hel væg om til en tavle, hvis du ikke vil have små tavler. Således kan dit barn også tegne og male med kridt ligeså tosset det vil, uden at du skal male væg efterfølgende. Det er en befrielse for barnet at bare kunne gøre det, det har lyst til. Det er også en nem måde at underholde børn på. Du kan for eksempel være med til at tegne på tavlen, dig og dit barn kan lave en leg ud af det – og have det sjovt. Men alt skal ikke kun være sjovt, med tavlemaling kan du gøre læring sjov. Du kan lære dit barn tal og bogstaver ved hjælp af tavlen, på den måde skal du heller ikke bruge en masse papir, men kun din tavle og noget kridt. For at gøre det mere attraktivt for dit barn kan du vælge tavlemaling efter dit barns ønske. For eksempel kan du tage pink til din datter og blå til din søn.

 

Teenager kan også få gavn af tavlemalinger. Tavler i teenageværelser er ikke en standard ting, men det kan gøre det lettere for teenagen at lave lektier. Hvis en kronik skal skrives, så kan tavlen bruges til at brainstorme og samtidig kan teenagen bevare overblikket. En tavle vil også være god til matematik opgaver eller fysik og kemi. Det vil også være en nem måde at lave gruppe arbejde på. Med tavlen kan man brainstorme og skrive arbejdsprocessen ned så alle kan se. Denne arbejdsmetode minder om undervisningen og derfor vil det ikke være uvant for de unge.

 

Din tavlemaling afspejler din personlighed

Farver er dejlige. Farver siger meget om din personlighed – måske lidt mere end du går rundt og tror. Når du skal købe tøj, så køber du ikke hvad som helst. Du har en stil, du har en smag og du ved hvad du vil have. Sådan er det også med tavlemaling. Du tager ikke bare en tilfældig farve. Du har taget en beslutning, du vil have en indendørstavle, farven på din tavle er ikke ligegyldigt. Det skal passe ind på dit værelse og det skal passe til din stil.

 

Du kan vælge mellem forskellige farver. Du kan vælge en klassisk farve, sort, som de fleste universiteter bruger. Det er en klassisk farve men måske også en lidt kedelig en af slagsen. Men den sorte farve er altid en sikker vinder, da den typisk vil passe ind i alt. Den klassiske grønne tavle kender de fleste fra skoletiden. Hvis du gerne vil have noget mere med power kan du vælge tavlemaling i rød farve, eller limegrøn som er en frisk farve. Limegrøn er farve, der vil passe ind til de fleste hjem og det er en farve der er populær i tiden. Kom godt i gang med din tavlemaling!