Vinduesfilm

Det er noget som der efterhånden er flere som benytter, men det har stadig ikke haft sit reelle gennembrud. Der findes flere former for vinduesfilm, både hvor man kan se ud indefra, og hvor de så ikke kan se ind udefra. En anden mulighed er også vinduesfilm, hvor der er et eller andet mønster eller dekoration på. Grundet muligheden mellem de forskellige dekorationer og design, vil der også være flere valg og beslutninger, som skal tages for kunden, før man køber vinduesfilm. Det er dog ikke altid kun vinduesfilm til pynt, men der findes også vinduesfilm, som har det primære formål at sørge for, at solens lys og dens uv-stråling bliver mindsket, og ikke kommer lige så nemt igennem som normalt.

 

Det gode ved vinduesfilm

Her er der primært taget udgangspunkt i vinduesfilm, som er lavet til at reflektere solens varme. Det kan specielt være godt i lokaler, hvor solen kan skinne direkte ind, da det om sommeren kan gå hen og blive meget varmt og lummert. Specielt i sammenhænge med firmaer og mødelokaler, kan et varmt og ubehageligt rum skabe problemer, og det kan vinduesfilm hjælpe op på. Nogle fravælger vinduesfilm, fordi det kan ses at det er på vinduet, og det kan være en grund til at nogle fravælger vinduesfilm. Dog er der kommet vinduesfilm frem, som er lavet så nydeligt, at man slet ikke kan se, at det faktisk er på vinduet, og det kan for mange være afgørende i beslutningen om vinduesfilm.

 

Problemer der kan opleves

Et af de helt store og trælse problemer, som opleves af mange, er når de skal sætte vinduesfilmen op på egen hånd. Der opstår nemlig tit de såkaldte bobler, som er mindre kønne og irriterende at se på. Vinduesfilm er noget som skal sidde på vinduet, og formentlig i længere tid, og netop derfor, er det ret vigtigt, at det ser flot ud.

 

Hvordan bør man sætte vinduesfilmen på?

Først og fremmest er det godt at have sæbevand og en rudeskraber ved hånden. Man klipper så den ønskede størrelse på vinduesfilmen ud, og det er også en god ide at pudse ruden af inden, så man sikre sig, at den er helt ren. Derefter skal sruden så fugtiggøres med sæbevandet. Derefter fjernes beskyttelsen på filmen, og så skal filmen ellers på ruden. Så bruger man rudeskraberen til at undgå boblerne, og eventuelt overflødigt vand væk, så man sikre sig, at slutresultatet bliver bedst.