1, 2, 3 – en ægte fodbolddag.

Vi har i sommers afhold den bedste, sjoveste og mest aktive børnefødselsdag af alle vores tidligere børnefødselsdage. Thor spiller fodbold i H.I.K fire gange om ugen og havde siden sidste sommer (altså siden hans sidste fødselsdag) ønsket sig, at næste fødselsdag skulle være en fodboldsfødselsdag. Messi og Ronaldo skulle på banen og det skulle scores nogle mål! Derfor havde vi inviterede alle drengene fra klassen og hans fodboldvenner til fodboldfest en lun sommer formiddag.

 

Vi havde igennem Børnefest.dk købt en komplet fødselsdagspakke hvor vi bl.a. lejede en oppustelig fodboldbane – og det var et sikkert hit.

Vi ville holde fødselsdagen nede i gården hvor der er plads til, at alle børn kunne løbe rundt og hygge sammen med, at det selvfølgelig skulle være plads til at puste den oppustelige fodboldbane op. Den passede helt perfekt og er i øvrigt super flot! Peter fra børnefest leverede alt udstyr og hjalp med at sætte den op. Det var virkelig god service.

Vi var 24 drenge, så vi valgte at holde en fodboldturnering. Vi delte 4 hold i 6 børn pr. hold hvilket også var passende til banes størrelse. Børnefest havde overtrækstrøjer med, som gjorde det super nemt og enkelt, at se hvem der var på hvilke hold. Peter havde også mere end 10 forskellige fodbolde med, så der var noget at vælge i mellem.

Drengene spillede en masse kampe af en varighed på 6 minutter pr. kamp og imens de to hold spillede heppede de andre to hold der så på.

Der blev gået til stålet og scoret en masse mål.

Efter tuneringen spise vi den mad vi havde bestilt til fødselsdagen. Her var både pizzasnegle og pølsehorn som var nemt og lækkert at have med at gøre. Der var også bestilt økologiske sodavand til dem alle sammen.

Det var en fantastisk børnefødselsdag og vi var meget imponeret over hvor god maden, drikkevarerne og underholdningen var – det var en sandfornøjelse at bruge Børnefest som leverandør.