De populære herre chinos er kommet for at blive

Herre chinos er et nyt modefænomen, som giver jeans kamp til stregen. Det er afslappende busker, der fås i mange materialer, farver, stilarter og pasformer. De passer til enhver lejlighed, og er populære hos de danse mænd.

Afslappende bukser, der passer til enhver lejlighed

Hvis du er mand, og interesserer dig for mode, så kan du ikke komme udenom de populære herre chinos. Der er per definition tale om løse og afslappende bukser i forskellige materialer og farver. For få år tilbage blev denne type bukser brugt af militæret, da de er både komfortable, enkle og slidstærke. De kaldes ”chinos”, da de oprindeligt stammer fra Kina.

 

Chinobukser er især populære hos unge mænd, men moden har også spredt sig til mange kvinders garderobeskabe. Selv om chinos kan fremstilles i mange forskellige materialer, så er det mest almindeligt at finde dem i bomuld.

Der er tale om et par bukser, der altid sidder godt, og som passer til enhver lejlighed. Man går aldrig galt i byen med et par velsiddende herre chinos. F.eks. kan de nemt kombineres med en skjorte og bruges til en lang dag på kontoret, Men de får et anderledes og mere uformelt look, når de kombineres med en flot T-shirt med lækkert print. Tag eventuelt et kig på disse herre chinos med stil.

Vælg mellem mange stilarter, pasformer, farver og materialer

Der findes et væld af forskellige stilarter, materialer, pasformer og farver, når det kommer til herre chinos. Især de tætsiddende chinos er blevet populære hos de danske mænd, og en yndlingskombination for mange er at kombinere de tætsiddende bukser med en skjorte og støvler. Da alle er forskellige, vil pasformen også være forskellig. Især omkring ankler og lår vil man opleve, at pasformen kan variere fra person til person.

 

Hvis du sætter pris på komfort og bevægelighed, så kan det være en idé at vælge en par chinos i stretchmateriale. Det vil give maksimal komfort hele dagen, og man vil knapt bemærke, at man har bukserne på!

 

Nogle af de mest populære farver er nemme at kombinere med alt i garderobeskabet. Der er tale om farver som f.eks. blå, sort, grå og beige. Hvis man foretrækker de mere vovede farver, så kan man også finde chinos i andre farver. Det kunne også være, at man gerne vil have noget pænt og afslappende til sommerhalvåret. Her kan man tage et kig på chino shorts.