Gulvafslibning gør gulvet så godt som nyt

De fleste kender det godt. Gulvet er blevet lidt for ridset og beskidt, hvilket ofte resulterer i et alt for groft gulv. Der er ofte ujævnt og kan flå strømper i stykker så let som ingenting. Det kan man heldigvis gøre noget ved.

 

Gulvafslibning er danskernes foretrukne måde at få ordnet ujævne gulve og ridser i overfladen. Der er dog stor forskel på, om det er den rigtige måde at gøre det på. At afslibe gulvet er især oplagt for lamelgulve og massive gulve, også kaldet plankegulve.

 

I en travl hverdag bliver gulvet hurtigt slidt, og det kan mærkes. Lige fra skoaftryk, små huller og hvad der ellers lige kan skabe små huller og aftryk i et gulv.

 

Lamelgulve og massive gulve

 

Der er som tidligere nævnt stor forskel på, hvilke gulve der skal afslibes, og hvilke der absolut ikke skal. Lamelgulve består ofte af flere forskellige slags lag, der er bygget op af forskellige former for træ. Her vil man som oftest vælge at afslibe 2 mm af gulvet.

 

Udover lamelgulve findes der også de såkaldte massive gulve. I de fleste tilfælde vil man afslibe 3 mm på grund af det massive gulvs tykkelse og massivitet.

 

Uanset hvilket gulv man har, skal man være sikker på, at der er mulighed for en god og billig gulvafslibning. Der bliver ikke gået på kompromis med kvaliteten, og man kan være sikker på at afslibningen foregår i absolut klasse. Udstyret er i orden, så det skal man slet ikke være bekymret for.

Geografien er ikke en hindring

 

Der er mulighed for at få foretaget afslibninger af gulve i hele Østjylland. Det kan faktisk gøres i både Randers, Århus og Odder. Derfor er der ingen undskyldning for ikke at få ordnet dit gamle og halvslidte gulv.

 

I og med at der er muligheder flere steder i Østjylland, kan man altså næsten være sikker på at, der er muligheder for at få afslebet gulv i nærheden af en selv. Hvis ikke man bor lige i nærheden, skulle det stadig være muligt at få ordnet gulvet, så det skal ikke komme an på det.

 

Alt i alt er det altså en fantastisk idé at få afslebet sit gulv, hvis man vil have lidt mere stil og lidt færre ødelagte strømper. Processen er nem og foregår som sagt med noget super udstyr, der er lavet til præcis til at slibe, så dit gulv bliver så godt som nyt.