Nyt tag og tagrenovering

Det er vigtigt at have et sundt og flot tag. Hvis du sørger for, at dit tag er vedligeholdt, skal det ikke skiftes så ofte. Du kan dog ikke undgå, at det skal skiftesæ Når dit tag for en gangs skyld skal renoveres eller skiftes, skal det gøres ordentligt. Et nyt tag er en stor investering, der betyder, at dit hus bliver meget mere værd. Taget skal naturligvis være af høj kvalitet, så du ikke fortryder det efter få år. Heldigvis står du ikke alene med din tagrenovering eller dit nye tag.

Forskellige tagtyper

Når du skal vælge nyt tag, er den største beslutning, hvilken tagtype, du skal have. Du kan vælge imellem forskellige typer tag. Heriblandt eternittag, decra-tag, skiffertag og forskellige typer tagpap og tegltag. De forskellige typer tag har forskellige fordele.

Eternittage

Et eternittag kan fås i mange forskellige størrelser og farver. Der er altså et stort udvalg. Taget har et flot udtryk. Derudover er det nemt at arbejde med, da det ikke vejer så meget. Desuden vil det være nemt at udskifte enkelte plader, hvis der er få af dem, der har taget skade. Du behøver derfor ikke få et helt nyt tag, hvis der er dele af taget, der er slidt.

Decra-tage

Decra-tage er lavet af stål. Det betyder, at taget har en lang holdbarhed. Et decra-tag kan let lægges ovenpå dit gamle tag. Så hvis du skal have nyt tag og du vælge denne type, sparer du dig selv for nedrivningen. Det kan være en god idé at undersøge, hvor man kan spare penge, når man skal have nyt tag. Det kan nemlig være en dyr investering.

Tagrender

Når du skal have lavet en tag renovering, skal du naturligvis også have nye tagrender. Du kan vælge mellem plast-og aluminiumstagrender. Der er forskellige fordele ved de forskellige tagrendetyper. Aluminium har den fordel, at det ikke ruster. Derfor er det et oplagt valg, hvis du bor ud til vandet, hvor der er meget salt og vand i luften. Aluminium vil blive ved med at se flot ud. Du tænker måske, at en plasttagrende i modsætning til aluminiumstagrenden er en billig version. Det er ikke rigtigt. En tagrende af plast kan sagtens være af høj kvalitet.

Nyt tag til kunder i Randers

Tømrer- og Snedkermester Hans Kirk A/S holder til i Randers. Det betyder at deres service med nyt tag og tag renovering primært gælder kunder i Randers og omegn.

Dygtige og professionelle taglæggere

Du vil få besøg af dygtige, professionelle medarbejdere, hvis du bestiller tag. Medarbejderne er udlærte murere eller ståltag-mestre. De giver dig en flot løsning, der passer til dit hus som helhed. Et tag er en stor del af et hus’ skønhed og charme. Derfor er det vigtigt, at det passer i resten af husets stil. Det vil de sørge for. Desuden kan du være sikker på, at arbejdet udføres ordentligt med et flot resultat. Du kan roligt lade din tag renovering være i deres hænder.

Kilde: https://www.hans-kirk.dk/produkter/tag-og-tagrender/