Tag hunden med i bil med et hundebur

Hunden er menneskets bedste ven, og man kan sagtens få et ønske om, at den skal med alle steder. Problemet er imidlertid, at vi som mennesker ofte transporterer os selv rundt i biler. En lille og mærkelig metalboks på hjul, hvor huden bestemt ikke føler sig velkommen.

 

Det kan derfor godt blive ret besværligt at få hunden med på bilferie eller bare til dens ugentlige hundetræning. Nogle hunde er ligefrem bange for bilen, fordi de ikke har kontrol over, hvor den kører hen, eller hvad der sker.

 

Sådan en frygt kan dog heldigvis trænes væk ved gang på gang at vise hunden, at der ikke er noget farligt ved at køre bil. Et andet problem ved at have hunden med i bilen er, at mange hunde ikke rigtig kan sidde stille. Specielt ikke vis de er en smule rastløse eller bange, hvilket mange hunde vil være under en køretur.

 

Det kan være til fare for både dig og hunden selv. For det første går det ikke, at hunden løber rundt på den meget begrænsede plads inde i bilen, da det kan distrahere dig fra at køre ordentligt, og det kan i sidste ende lede til et trafikuheld.

 

Desuden sidder hunden ikke spændt fast, hvilket betyder, at den kommer til at lide, hvis du pludselig kommer til at bremse for hårdt op.

Køb et hundebur til din hund

Mange af disse problemer kan imidlertid løses med et hundebur. Hundebure er bure i metal, der passer ind i bilens bagagerum, og hvor hunden kan have det trygt og godt under en køretur. Hvis hunden sidder i et hundebur, skal den kun forholde sig til det og ikke resten af dets omgivelser, hvilket faktisk kan hjælpe med at berolige den under en køretur.

 

Derudover betyder det, at hunden ikke får lov til frit at bevæge sig rundt i bilen, hvilket er sikrere for alle bilens passagerer.

Undgå lange køreture med hundebur

Hvis du skal have hunden med i bil, kan et hundebur være et godt køb. Der findes imidlertid hundebure i alle størrelser, og det kan være svært at lure, hvilke hundebure passer til hvilken bil. Du kan se flere eksempler på hundebure på billige-hundebure.dk, hvor du også kan få en guide til, hvilket hundebur passer til din bil og endda købe dit yndlingsbur.

 

Der er desværre ikke nær så faste regler om, hvor stort et hundebur skal være i forhold til hunden. Det er i høj grad noget, som du som hundeejer skal bedømme. Du skal dog helst ikke give hunden for meget plads, da det kan være farligt. Hunde kan faktisk godt lide et lille, klemt område, da det på den måde er nemmere for den at finde sig hjemme.

 

Af samme grund bør du dog undgå lange ture med et hundebur i bagagerummet. Hunden kan godt lide den begrænsede plads men kun for så længe. Særligt hvis i har en meget energisk hund, kan den begynde at føle sig utilpas eller rastløs på en lang køretur. Hundebure er lavet til koretere ture, og du bør lade hunden blive derhjemme, hvis I tager på bilferie.