Find din wordpress hosting pakke

Når du skal have nogen til at stå for din wordpress hosting er det selvfølgelig vigtigt, at du finder et firma og et site der lever op til dine behov. For du har helt sikkert nogle specifikke behov og det er dem, der skal være i centrum. Før du begynder at undersøge videre skal du overveje hvilke behov du rent faktisk har. Klik her for at læse om de løsninger der findes på markedet. Der findes nemlig mange unikke løsninger og det handler om at finde en der passer til dig. Det kan være, at du har en meget simpelt side uden så meget indhold. Ved du til med, at du ikke har planer om at få flere websites og domæner det næste stykke tid kan du være næsten sikker på, at det er den lille wordpress hosting pakke du skal have fat i.

Den lille wordpress hosting pakke er tilstrækkelig

For rigtig mange mindre virksomheder og små webshops er en lille wordpress hosting pakke faktisk tilstrækkelig. Den indeholder de mest essentielle ting og derfor behøver man ikke så meget andet end den lille pakke. Prisen afspejler naturligvis, at det er den lille pakke. Så hvis du også har et forholdsvis lavt budget er det klart, at den lille pakke er den bedste at have. Det er forskelligt hvor meget den koster, men mange steder vil den koste i omegnen af 200 kroner.

Du vil have en diskplads, som er væsentligt mindre end i de større pakker. Hvis du ikke har så meget indhold vil det dog ofte være nok. Har du tusindvis af forskellige produkter på din webshop kan det godt være, at du skal ud i en anden wordpress hosting pakke. Så skal du måske have en større pakke, hvor der netop er plads til at kunne have så meget indhold. Hvis du har højst 100 produkter og ikke har planer om lange film på sitet, så kan du helt sikkert nøjes med den lille pakke. Ofte vil det være i omegnen af 10GB du har som SSD diskplads.

Overvej netværkstrafik med wordpress hosting

Det er ikke kun størrelsen på lagring du skal tænke på når du overvejer hvilken form for wordpress hosting du skal vælge. Du skal nemlig også tænke på netværkstrafikken. Vælger du den lille pakke vil du have omkring 1TB. Det er som man kan høre rigtig meget. Derfor vil det for rigtig mange mennesker være nok. Dog stiger det også stødt. For i den største pakke er det helt op til 5 TB man får, hvilket selvfølgelig er væsentligt mindre.

En ting du får uanset hvilken pakke du vælger er et staging miljø. Det er et rigtig godt miljø at have da det er her du kan foretage tests. Hvis ikke du har et godt sted at foretage tests er der mange ting du er nødt til at gå live med uden at vide, hvorvidt det virker optimalt. Men i alle pakker, som indebærer wordpress hosting kan du være sikker på, at du får din egen legeplads, hvor du kan teste alt hvad du vil.